Σε ετοιμασίες είναι ο Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος παντρεύεται το καλοκαίρι τον σύντροφό του, Νάσο. Ο γνωστός makeup artist αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» την τοποθεσία του γάμου, αλλά και λεπτομέρειες από την τελετή.

«Όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις μου, φεύγω πρώτος να ετοιμάσω τα πράγματα. Θα είναι πολύ απλά, πάνω σε μία παραλία, ξυπόλητοι. Αλλά θέλει κι αυτό τον συντονισμό του, για να περάσουν οι άνθρωποι καλά. Θα γίνει στη λατρεμένη μου νότια Κρήτη με πολύ καλούς φίλους. Τα παιδιά μας θα έχουν πολύ ενεργό ρόλο, θα είναι τα παρανυφάκια μας, ζω για αυτή τη στιγμή. Είμαι ένας ευτυχισμένος πατέρας και ένας ευτυχισμένος σύντροφος και αυτό δεν μπορεί να μου το στερήσει τίποτα» σημείωσε αρχικά.

«Τα παιδιά τι άλλο να κάνουν, εκτός απ’ το να είναι παρανυφάκια; Θα περάσουμε ωραία, θα παίξουμε, θα διασκεδάσουμε, θα κολυμπήσουμε. Bachelor θα κάνουμε μαζί, ταξιδεύουμε πολύ σαν οικογένεια, έχουμε οργανώσει κάτι για μετά το γάμο και εύχομαι να βρούμε τον χρόνο να το κάνουμε» συμπλήρωσε ο Παντελής Τουτουντζής.

Το ζευγάρι, που είναι εδώ και 18 χρόνια μαζί, έχει δύο παιδιά, την Αριάδνη και τον Αχιλλέα.