Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που εκπροσωπήθηκε νομικά από τον Απόστολο Λύτρα στην υπόθεση με το βιτριόλι, βρέθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη για την καριέρα του Απόστολου Λύτρα που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, η Ιωάννα Παλιοσπύρου θέλησε να σημειώσει: «Θέλω να πω κι εγώ κάτι. Με τη Ζήνα, εντάξει, έχουμε μιλήσει, δεν έχω πάει στην εκπομπή της. Θυμάμαι ένα περιστατικό και στη δική μου περίπτωση με τη Ζήνα. Την πρώτη ημέρα που είχα πάει με τη μάσκα στο δικαστήριο κι είχε γίνει χαμός. Βγαίνοντας σε διάλειμμα της δίκης, με είχαν πληροφορήσει τότε ότι είχε ειπωθεί στην εκπομπή της ότι πήγα εκεί να κάνω σόου. Είπε ότι έρχονται σχόλια τηλεθεατών που λένε αυτό το πράγμα. Το έχω δει το απόσπασμα. Δεν ήταν κομψό, συμβαίνει μερικές φορές, δεν ξέρω τους λόγους. Βέβαια, έχουμε μιλήσει από τότε. Της το έχω μεταφέρει, το γνωρίζει και κάποιες φορές αφήνει περίεργες αιχμές».

H Kατερίνα Καινούργιου με τη σειρά της σχολίασε: «Να πω την άποψή μου για κάτι, ήταν τρομερά άστοχο αυτό που έγινε χθες. Λάθος κι απαράδεκτο αν με ρωτάτε. Από εκεί και πέρα είδα ένα απόσπασμα κι η Ζήνα που γνωρίζω δεν είναι αυτή σε καμία περίπτωση. Έπαθα σοκ! Αγαπά πάρα πολύ τις γυναίκες κι είναι πάνα με το θύμα και με τις γυναίκες. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που έγινε. Ίσως θέλει σήμερα να κάνει μία άλλη τοποθέτηση. Ήθελε να πει κάτι άλλο κι εγώ το κατάλαβα λάθος; Έγινε κάτι διαφορετικό; Εγώ αυτό που είδα πάντως δεν είναι η Ζήνα που ξέρω εγώ».