Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε στη σημερινή εκπομπή του ότι δεν έχει κάνει ποτέ δημόσιες σχέσεις για να εξασφαλίσει συνεντεύξεις και ότι δεν πρόκειται να κάνει πλυντήριο σε κανέναν, ενώ έκανε αναφορά στη χθεσινή ατάκα της Ζήνας Κουτσελίνη για το «τι συμβαίνει μέσα σε ένα σπίτι».

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Υπάρχει πολλή παραφιλολογία, υπάρχουν πολλά σχόλια στα social media τα οποία διάβασα. Σε αυτό το σημείο όμως πρέπει να δώσουμε λόγο στη γυναίκα, στο θύμα ενός άγριου ξυλοδαρμού. Σας κάνει εντύπωση η λέξη άγριος; Βάσει των περιγραφών, ήταν άγριος. Ό,τι κι αν του έχει κάνει ο άνθρωπος που εδάρθη, ακόμα και το δίκιο να είναι με το μέρος του ανθρώπου που έδειρε, ουδείς έχει το δικαίωμα να βιαιοπραγεί σε έναν άλλο άνθρωπο. Επίσης, για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, εμένα δεν μου αρέσει να κάνω δημόσιες σχέσεις και να εξασφαλίζω συνεντεύξεις. 

Τώρα, επειδή χειριζόμαστε και δύσκολες υποθέσεις… Όταν κάποιος σου έχει πειράξει το παιδί, εκεί υπάρχουν κάποιες δικαιολογίες που ευσταθούν. Σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη σχέση ενός ζευγαριού, δεν δικαιολογείται! Δεν υπάρχουν άλλοθι! Δεν επιτρέπεται κανένας να σηκώσει χέρι σε άλλον άνθρωπο. Δεν μου αρέσει εμένα, είμαι καθαρός άνθρωπος, έχω κάνει λάθη και τα έχω πληρώσει, για να κάνω δημόσιες σχέσεις να κάνω πλυντήριο ανθρώπων. Δεν το έχω κάνει ποτέ! Ούτε θα το κάνω τώρα. Δεν έχω κάνει πλυντήριο στον ίδιο μου τον εαυτό, δεν θα κάνω πλυντήριο για κανέναν! Δεν υπάρχουν άλλοθι, ούτε δικαιολογίες. Όταν ένας άνθρωπος δέρνεται βιαίως και το λένε ιατροδικαστές, δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Προφανώς, ακούσαμε τη συγγνώμη. Η συγγνώμη από εμάς τους τρίτους είναι δεκτή, δεν σημαίνει ότι παραγράφεται η πράξη. Το μεγάλο συγγνώμη πρέπει να το ζητήσει ο κ. Λύτρας από τη γυναίκα και την κόρη του. Είπε ότι έχει ψυχική διαταραχή. Κατανοητό και αυτό. Επειδή ακούστηκε χθες σε εκπομπές “τι συμβαίνει μέσα σε ένα σπίτι”, το θέμα είναι και τι θα συμβεί σήμερα σε ένα σπίτι. Αυτοί οι δύο άνθρωποι θα κληθούν να διαχειριστούν την ψυχή ενός παιδιού».

Γιώργος Λιάγκας σε Ζήνα Κουτσελίνη: Αναμετριέσαι με τη σκιά σου

O Γιώργος Λιάγκας μίλησε επίσης για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη ότι «πλήττεται η καριέρα του Απόστολου Λύτρα». Ο παρουσιαστής σημείωσε: «Όταν αναδεικνύεις τα κοινωνικά, ξέρεις ότι κάποια στιγμή, μοιραία θα συμβεί, βρίσκεσαι αντιμέτωπος με τον ίσκιο σου. Είναι μια φράση που μου αρέσει να τη λέω, γιατί είναι μια πραγματικότητα. Αναμετριέσαι κάποια στιγμή με τη σκιά σου κι εκεί δείχνεις αν είσαι ψηλότερος ή πιο κοντός από τη σκιά σου. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω».

Η Φωτεινή Πετρογιάννη με τη σειρά της ξέσπασε στον αέρα λέγοντας: «Έχουμε ανατριχιάσει όλοι με την κατάθεση της συγκεκριμένης γυναίκας. Δεν μπορεί να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο, εκτός από αυτή τη γυναίκα που μάτωνε και κατάπινε τα αίματά της. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να σκεφτείς σε αυτή την ιστορία. Ποιος χέστ@κε για το αν καταστράφηκε η καριέρα του ανθρώπου. Αν καταστράφηκε η καριέρα αυτού του ανθρώπου, φταίει ένας άνθρωπος, ο συγκεκριμένος που με την πράξη του κατέστρεψε την καριέρα του».