Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως η Ζήνα Κουτσελίνη θα παραμείνει στο STAR για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ρίχνοντας παράλληλα τις αιχμές της για τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε χθες στην εκπομπή του «Το Πρωινό» για τη Ζήνα Κουτσελίνη ότι «γυρνοβολάει» στα κανάλια και ότι ζητά να της δώσουν τη ζώνη 12-2. «Εγώ από ό,τι έχω καταλάβει είναι τα λεφτά που χάνει από το κόψιμο της βραδινής εκπομπής που δεν πήγε καλά και θέλει η Ζήνα Κουτσελίνη να πάρει περισσότερα λεφτά. Δεν της τα δίνει το Star τα περισσότερα λεφτά, την αφήνει το Star να κάνει καμιά γυροβολιά. Μαθαίνω ότι έχει πάει σε 2-3 κανάλια. Άμα δε βρίσκει αλλού, μην τυχόν και της δώσουν λιγότερα λεφτά στο Star. Εγώ πάντως γνωρίζω ότι η Ζήνα πηγαίνει στα κανάλια και λέει “κόψτε αυτά που έχετε και θέλω να έρθω εγώ στο 12-2″» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη σημερινή εκπομπή της σημείωσε: «Μου ήρθαν κάποιες πολυ ασφαλείς και έγκυρες πληροφορίες ότι η Ζήνα Κουτσελίνη θα παρaμείνει στο STAR. To θέμα της υπογραφής είναι τυπικό, αυτό γνωρίζω εγώ και έχω καλό ρεπορτάζ. Η Ζήνα έχει το STAR στην καρδιά της και προτιμά την σταθερότητα. Το λέω για να μην αγχώνονται κάποιοι ότι κάνει γυροβολιές. Οι μόνες γυροβολιές που θα κάνει είναι οι καλοκαιρινές».

«Κι εγώ στον ΑΝΤ1 έμαθα από δελτίο Τύπου ότι έρχονται ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά»

Σε κάποιο άλλο σημείο της εκπομπής «Ηappy Day» η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε για τον Γιώργο Λιάγκα: «Θεωρώ ότι έγινε προσβλητικός απέναντι στη Ζήνα Κουτσελίνη. Την παρουσίασε σαν μια αδιάφορη επαγγελματία που δεν την νοιάζει ποιος θα χάσει τη δουλειά του για να πάει εκείνη. Κι εγώ όταν ήμουν στον ΑΝΤ1 και δούλευα, έμαθα ότι έρχονται ο Γιώργος και η Φαίη από ένα δελτίο Τύπου, ενώ είχα προσωπική σχέση μαζί τους και δεν με πήρε ποτέ κανείς τηλέφωνο. Επίσης, ο Γιώργος δεν κατηγορήθηκε από όλη την πιάτσα ότι πήγε να βοηθήσει τη Φαίη και μετά παρέμεινε εκείνος στον ΑΝΤ1 και η Φαίη έφυγε; Θέλω να πω ότι επειδή ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που κατά καιρούς πολλοί τον έχουν κατηγορήσει για διάφορα, μου κάνει εντύπωση που σε μια δύσκολη φάση της Ζήνας, που είναι σε ένα κομβικό σημείο για να πάρει κάποιες αποφάσεις και έχει κάποια δύσκολα δεδομένα, το να βγει ένας συνάδελφος που κάνει επιτυχία, όπως ο Γιώργος να μιλήσει με αυτόν τον τρόπο…».