Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από χθες, 17 Ιουνίου, κατά της Ζήνας Κουτσελίνη μετά τις δηλώσεις της ότι πλήττεται η καριέρα του Απόστολου Λύτρα, λόγω του ξυλοδαρμού της συζύγου του.

Η παρουσιάστρια θέλησε σήμερα να τοποθετηθεί μέσα από την εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Είδα αρκετά σχόλια όπου πήρατε και απομονώσατε μία δική μου φράση, θέλοντας να με επικηρύξετε. Η φράση μου ήταν σε ρητορικό ερώτημα ότι: “εσείς αμφισβητείτε ότι μία καριέρα στο ζενίθ της πλήττεται;”. Έχω πει πολλά πράγματα για το πώς νιώθει ένα παιδί και το πώς καταδικάζω αυτό που συνέβη. Υπήρξα παιδί τέτοιας κακοποιητικής σχέσης. Εκεί παρενέβη ο Δημήτρης Μαρέδης και δεν ολοκλήρωσα τη σκέψη μου. Είχα πει εξαρχής να αφήνετε να ολοκληρώνουμε τη σκέψη μας», είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Για εμένα αυτά είναι δύσκολα ζητήματα και όχι επειδή ένας που συνεργαστήκαμε κατηγορείται με βαριά κατηγορία. Το αφήνω στην άκρη, επειδή η δική μου παιδική ψυχή είναι βασανισμένη χρόνια τώρα. Σας έχω πει μόνο το 1% της ζωής μου. Την ώρα που έκανα αυτό τον συλλογισμό ήθελα να πω τη συνέχεια των γεγονότων», συνέχισε η Ζήνα Κουτσελίνη. Έπειτα αναφέρθηκε στην απόφαση του δικαστηρίου που απαγορεύει στον Απόστολο Λύτρα να πλησιάζει τη σύζυγό του, ενώ οι δυο τους ζούσαν και εργάζονταν μαζί: «Ουσιαστικά αυτοί οι άνθρωποι που ο ένας στήριξε την καριέρα του πάνω στον άλλο, το δικαστήριο τους είπε πως δεν μπορούν να είναι μαζί». 

«Σας έχω αποδείξει πόσο κοντά είμαι στις κακοποιημένες γυναίκες. Το έχω αποδείξει και έμπρακτα. Εμένα με προσβάλλει αυτό, όταν απομονώνουν μία τέτοια φράση. Η αλήθεια είναι ότι έλαβα πολλά μηνύματα κι όχι μόνο από ανθρώπους που έχω βοηθήσει. Θέλω να ξέρετε ότι δεν είμαι σε φάση άμυνας. Έχω αφήσει πίσω το σκληρό μου παρελθόν και προχωρώ μπροστά, αλλά δεν μπορώ να μην επισημαίνω ότι έρχεται μία απόφαση, όπου ο ένας είναι στο ζενίθ της καριέρας του μαζί με τη σύζυγό του, τους έχω ζήσει μαζί, την κοινή τους καριέρα και πόσο στήριζαν ο ένας τον άλλον και δεν γνώριζα κάτι από αυτά που προέκυψαν. Όπως κι η ίδια είπε ότι δεν το έχει ξανακάνει. Εγώ δεν παίρνω τη συγγνώμη του Απόστολου, τη βάζουμε στην άκρη. Η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί. Ήμουν ξεκάθαρη: η διαδρομή της αλήθειας είναι μία. Δείτε όλη την εκπομπή 1 ώρα και, αν συνεχίζετε να με κατηγορείτε, θα σκύψω το κεφάλι. Λυπάμαι αν νιώσατε πως σας προσβάλλω. Η αλήθεια είναι πως στο διάλειμμα είπα στον Δημήτρη πως θα γίνει παρεξήγηση. Οι συνεργάτες δεν το πίστευαν. Καμία φορά κόβεται φράση και έχω μιλήσει 45 λεπτά», τόνισε.

«Είναι δύο άνθρωποι κάτω από την ίδια στέγη και να πω ψέματα; Στο ζενίθ της καριέρας τους. Η σύζυγός του στα πρώτα λεπτά δεν λέει την αλήθεια και στη συνέχεια τη λέει και πολύ καλά κάνει. Τίποτα από αυτά που με κατηγορείτε δημόσια δεν στέκει για εμένα. Αυτά θέλω να πω και το αφήνω στον Θεό», κατέληξε η Ζήνα Κουτσελίνη.