Η Ζιζέλ Μπούντχεν και ο Χοακίμ Βαλέντε αποφάσισαν να χωρίσουν.

Το διάσημο μοντέλο και ο δάσκαλος του ζίου ζίτσου δεν άντεξαν τα φώτα της δημοσιότητας που πήρε η σχέση τους και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Θυμίζουμε ότι η Ζιζέλ ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον Τομ Μπρέιντι τον Οκτώβριο του 2022. Ο Χοακίμ Βαλέντε ήταν η πρώτη της σχέση μετά το διαζύγιο του διάσημου μοντέλου και όπως αποκάλυψε η Ζιζέλ σε παλιότερη συνέντευξή της δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό ανάμεσά τους, μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Η Ζιζέλ και ο προπονητής του ζίου ζίτσου γνωρίστηκαν για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2021 και στην αρχή ήταν απλώς δύο καλοί φίλοι. Ο Βαλέντε ήταν ο προπονητής της και ήταν το 2022 όταν η Ζιζέλ είχε αναρτήσει το πρώτο κοινό τους βίντεο κατά τη διάρκεια μίας προπόνησης που έκαναν. Η πρώτη φορά που τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός μαζί ήταν τον Νοέμβριο του 2022 στην Κόστα Ρίκα, λίγες εβδομάδες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου της από τον Τομ Μπρέιντι.

Σύμφωνα με το «Page Six», τα πράγματα στη σχέση τους χειροτέρεψαν μετά το σόου του Τομ Μπρέιντι στο Netflix, το οποίο περιείχε αρκετές αιχμές για το ειδύλλιο του ζευγαριού. «Ο Χοακίμ Βαλέντε έγινε μέρος του αστείου. Ο κόσμος άρχισε πραγματικά να τον ρωτάει αν αυτός ήταν ο λόγος για το διαζύγιό τους. Το μισούσε αυτό», επισήμανε η πηγή.