Τη συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρίνα Σάττι στη Lifo, έναν μήνα περίπου μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision, σχολίασε η παρέα του Breakfast@Star. Το πρωινό της Παρασκευής (7/6) Ετεοκλής Παύλου και Μαίρη Αργυριάδου διαφώνησαν με τα λεγόμενα της τραγουδίστριας όσον αφορά τα σχόλια που έκανε η ίδια για τα κοινωνικά στερεότυπα.

«Συμφωνούμε όλοι στην ανθρώπινη πλευρά και δείχνουμε κατανόηση αλλά ας μου επιτραπεί να διαφωνήσω με αυτά που άκουσα στο δεύτερο κομμάτι. Άκουσα πράγματα που πραγματικά με θλίβουν όσον αφορά στα Μέσα, ότι δεν καθρεφτίζουν την πραγματικότητα», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Εγώ θεωρώ ότι το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ο άκρατος λαϊκισμός. Με στεναχώρησε πάρα πολύ αυτό, όπως και το «παραποιούνται τα λόγια μου». Δεν παραποιείται τίποτα. Εμείς βλέπουμε την εικόνα. Είναι εξαιρετική καλλιτέχνης αλλά τους μορφασμούς δεν τους διαστρέβλωσε κανείς», σχολίασε από την πλευρά της η Μαίρη Αργυριάδου.

«Και πόσο στερεοτυπικό αυτό που άκουσα με τα σπίτια με τα δωμάτια και την Εκάλη με τις πισίνες. Αυτή την εντύπωση έχει δηλαδή για εμάς; Επίσης, θα ενοχοποιήσουμε τους ανθρώπους που έχουν χρήματα; Τι στερεοτυπική άποψη από έναν μοντέρνο άνθρωπο ήταν αυτή;», συμπλήρωσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Παίρνοντας τον λόγο, η Λιλή Πυράκη επισήμανε: «Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να το δούμε σφαιρικά. Πολλά από αυτά που ακούστηκαν για τη Μαρίνα ήταν πολύ επικριτικά. Καταλάβαμε βέβαια ότι το χασμουρητό ήταν όντως μία αντίδραση στη συμμετοχή του Ισραήλ, κανείς άλλωστε δεν πίστεψε ότι ήταν από τον… ύπνο».

«Θα μπορούσε να πει ότι είναι πολύ στεναχωρημένη, επειδή την κριτίκαραν εντόνως και θεωρεί ότι είναι άδικο. Όχι ότι παραποιήσαμε αυτό που βλέπαμε», κατέληξε στο σχόλιό της η Μαίρη Αργυριάδου για τη Μαρίνα Σάττι.