Έχει ήδη κάνει περίπου 18 με 20 χειρουργεία, όπως ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της. Ωστόσο η αποκατάσταση των τραυμάτων της δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως. Παρ’ όλα αυτά η εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ύστερα και από την πρόσφατη βραδινή της έξοδο δεν θύμιζε σε τίποτα ένα κορίτσι που έχει δεχθεί μια τέτοια επίθεση, όπως εκείνη.

Είναι ένας άνθρωπος που έχει «ξαναγεννηθεί από τις στάχτες του», ένα πρότυπο δύναμης και ένα σύμβολο κουράγιου και θάρρους.

Η Ιωάννα, όπως είδαμε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε από την έξοδό της, επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό μπλε glitter κοστούμι με σορτς και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Τα μυαλά μιλούν το πρωί, οι ψυχές μιλούν το βράδυ».

Tα αποθεωτικά σχόλια των followers της

Οι followers της ενθουσιάστηκαν και στα σχόλια έκαναν λόγο για τα πόσα βήματα έχει καταφέρει να κάνει τα τελευταία χρόνια, αλλά και πόσο όμορφη έδειχνε μέσα στο μπλε της κοστούμι. Πολλές ήταν και οι γυναίκες που της έγραψαν πως η ιστορία της και η στάση της απέναντι σε όλο αυτό που πέρασε είναι παράδειγμα ζωή και δύναμης γι’ αυτές.

«Είσαι μια κούκλα Ιωάννα, με το χαμόγελο, την εσωτερική δύναμη, την θέληση, την καρδιά και την ψυχή σου άλλαξε την ιστορία. Είσαι η πραγματική απόδειξη του ρητού που λέει “όταν θέλεις, μπορείς”».

«Μεγάλο παράδειγμα για όλους. Μπράβο κορίτσι μου έχεις μεγάλο τσαγανό»

«Όλες πήραμε ένα μάθημα ζωής από σένα»

Η φίλη της πάντα στο πλευρό της

Και η πολύ καλή της φίλη πλέον, η Αννίτα Ναθαναήλ την αποθέωσε με το σχόλιό της. Οι δυο του ήρθαν πιο κοντά, όταν εκείνη αποφάσισε να στηρίξει την Ιωάννα σε όλον αυτόν τον «Γολγοθά» που είχε να περάσει κι από τότε είναι αχώριστες.

Η αλλαγή στα μαλλιά

Πολλοί από τους followers της Ιωάννας Παλιοσπύρου σχολίασαν και το πόσο της πάει το νέο της look όσον αφορά τα μαλλιά της. Η ίδια πλέον τα έχει αφήσει αρκετά μακριά, όπως είδες και πιο πάνω στις φωτογραφίες από την έξοδό της, ενώ έχει επιλέξει ένα πιο γλυκό – καστανόξανθο – χρώμα για τα μαλλιά της σε σχέση με το σκούρο καστανό που είχε πιο πριν.

Η ίδια μάλιστα, πριν από λίγες μέρες είχε δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους πώς τη βοήθησε ένας από τους γιατρούς της να ξαναβγάλει μαλλιά στα σημεία που δεν υπήρχαν.

«Υπέροχος γιατρός! Πήραμε το ρίσκο και το αποτέλεσμα είναι άψογο! Είμαι τόσο χαρούμενη! Στη συνέχεια θα κάνω και hair tattoo» έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην ανάρτησή της.

Λίγες μέρες πριν, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πήγε και στη συναλία της Νατάσσας Μποφίλιου, στο Θέατρο Άλσος. Όταν είδε τον φωτογραφικό φακό πόζαρε χαμογελαστή. Στη συνέχεια, πήγε να βρει την τραγουδίστρια,  με την οποία και φωτογραφήθηκαν αγκαλιά. Στο Θέατρο Άλσος, συνάντησε ακόμη, τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, με την οποία επίσης έβγαλε φωτογραφία.

Για την έξοδό της, επέλεξε ένα μίντι πράσινο φόρεμα και ένα ασπρόμαυρο σακάκι.