Το καλοκαίρι όλοι θέλουμε να αποκτήσουμε το τέλειο μαύρισμα. Εκτός από το αντηλιακό που είναι απαραίτητο όπλο για  την υγεία μας, τα προϊόντα after sun ενυδατώνουν σε βάθος, καταπραΰνουν την αίσθηση ζέστης και αναδεικνύουν με θεαματικό τρόπο το χρυσαφένιο μαύρισμα.

Σύμφωνα με το δερματολόγο Αντώνη Σερέτη, οι πρωτοποριακές συνθέσεις τους βασίζονται σε υψηλή περιεκτικότητα συστατικών, που βοηθούν τη φυσική αποκατάσταση της επιδερμίδας, ενώ τα βασικά συστατικά τους (βιταμίνες C και Ε, ευεργετικά φυτικά εκχυλίσματα, βούτυρο karite, βανίλια και aloe vera) προλαμβάνουν τις φθορές διατηρώντας το δέρμα σου συνεχώς δροσερό και αναζωογονημένο.

Τι προσφέρουν

Άμεση ανακούφιση
Η κοκκινίλα και ο ερεθισμός υποχωρούν ταχύτερα, χάρη στους καταπραϋντικούς παράγοντες που περιέχουν τα προϊόντα after sun. Επιπλέον η επιδερμίδα δροσίζεται ιδανικά και έτσι χωρίς πόνο, τσούξιμο και υπερβολικό κνησμό ξαναβρίσκει άμεσα την ισορροπία της.

Μαύρισμα που διαρκεί
Οι όροι «Tan Maximer» ή «Tan Extender», που αναγράφονται στις συσκευασίες αρκετών προϊόντων after sun, υποδεικνύουν ακριβώς αυτό: αναδεικνύουν ή παρατείνουν το μαύρισμα, αφού εμπλουτίζονται με χαμηλού επιπέδου συστατικά autobrozant. Ένα επιπρόσθετο πλεονέκτημα που τα καθιστά ιδανικά για εσένα, που παραπονιέσαι κάθε Σεπτέμβρη για τη μικρή διάρκεια του μαυρίσματος που απέκτησες στις διακοπές.

Πώς να τα χρησιμοποιήσετε σωστά

Λίγο πριν από τη χρήση ενός προϊόντος after sun κάνε ένα χλιαρό ντους για να κατευνάσεις λίγο τη «φλογισμένη» επιδερμίδα σου.

Μη χρησιμοποιείς σκληρά σαπούνια και σφουγγάρια, καθώς ενδέχεται να προκαλέσουν ερεθισμό και τσούξιμο.

Μετά το ταμποναριστό στέγνωμα, άπλωσε αρκετή ποσότητα από το προϊόν για να καταπραΰνεις τη δυσάρεστη αίσθηση καψίματος από τον ήλιο, φροντίζοντας να το ανανεώσεις έπειτα από μία ώρα.

Προαιρετικά, διατήρησε το after sun στο ψυγείο, για ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση δροσιάς και αποτελεσματικότητα.

Για ηλιοκαμένη όψη που θα διαρκεί, απόφυγε να χρησιμοποιείς προϊόντα πίλινγκ γιατί μαζί με τα επιφανειακά κύτταρα της επιδερμίδας απομακρύνουν και το χρώμα.

Πηγή:shape