Υλικά

  • 10 φύλλα σφολιάτας
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού ζαμπόν σε κύβους
  • 2 φλ. τσαγιού γκούντα ή οποιοδήποτε κίτρινο τυρί σε κύβους
  • 1 φλ. τσαγιού βούτυρο λιωμένο
  • 3 αυγά
  • 1 φλ. τσαγιού γάλα

Εκτέλεση

  1. Κόψτε το ζαμπόν και το γκούντα σε κύβους.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέστε το ζαμπόν και το τυρί και ανακατέψτε.
  3. Σε ένα βουτυρωμένο ταψί προσθέστε τα 2 πρώτα φύλλα και αλείψτε καλά με λιωμένο βούτυρο.
  4. Συνεχίστε προσθέτοντας το μείγμα ζαμπόν και τυριού και στρώστε με τα επόμενα δύο φύλλα, απλώστε το μείγμα και συνεχίστε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσει το μείγμα.
  5. Καλύψτε με τα τελευταία 2 φύλλα βουτυρωμένα.
  6. Σε ένα μπολ χτυπήστε με σύρμα τα αυγά, το γάλα και το σύρμα και ρίξτε το μείγμα πάνω από την πίτα.
  7. Βάλτε στον προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήστε μέχρι να ροδίσει.