Αγαπημένος προορισμός τόσο των ελλήνων, όσο και των ξένων επισκεπτών είναι τα Χανιά και για να τα ανακαλύψουμε αρκεί να επισκεφτούμε τον καλύτερο οδηγό διασκέδασης για το συγκεκριμένο νομό στο ίντερνετ.

Ο λόγος για το aera.gr που εδώ και 8 χρόνια ενημερώνει και καλύπτει φωτογραφικά τα περισσότερα events ή συναυλίες που γίνονται στα Χανιά και προτείνει τα καλύτερα μαγαζιά για την έξοδό μας.

Φέτος το καλοκαίρι το aera.gr έρχεται ανανεωμένο με πολλές πληροφορίες για τα Χανιά, όπως για το πού θα πραγματοποιήσετε της αγορές σας, οδηγό διασκέδασης, πληροφορίες για τη διαμονή σας (ξενοδοχεία, δωμάτια, βίλλες), επιχειρήσεις για την ομορφιά και υγεία, φωτογραφίες, βίντεο, live κάμερες κ.α.

Ας σημειωθεί ότι το aera.gr έχει ήδη αποκαλύψει τις πρώτες μεγάλες συναυλίες του καλοκαιριού (Αντώνης Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος, Γιώργος Μαζωνάκης, Vegas κ.α.), ενώ σύντομα οι επισκέπτες θα μάθουν για ακόμα περισσότερα events και συναυλίες.

Ένα ακόμη σημαντικό project που έρχεται στον aera.gr είναι η εναέρια καταγραφή των παραλιών και των αξιοθέατων του νομού Χανίων με τετρακόπτερο, μετά τη συνεργασία του site με την εταιρία Chania aerial Creations.