Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ κοντράρονται στο ΟΑΚΑ σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι σε ό,τι αφορά τη μάχη για τη 2η θέση και το σκορ είναι 3-1 χάρη σε δύο γκολ του Ουναΐ (32′, 42′) και ένα του Σφιντέρσκι (50′), με τον Κωνσταντέλια να μειώνει στο 77′.

Οι «πράσινοι» έχουν 53 βαθμούς και οι «ασπρόμαυροι» 52, οπότε εύκολα αντιλαμβάνεται ο καθένας πόσο κρίσιμη είναι η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ καθώς οδεύουμε σιγά-σιγά προς το τέλος του πρωταθλήματος.

Σο 32ο λεπτό, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-0 με γκολ του Ουναΐ, ο οποίος αξιοποίησε την πάσα του Σφιντέρσκι μετά το κλέψιμο του Τζούριτσιτς. Ο ΠΑΟΚ ήθελε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου αλλά τελικά σκόραραν ξανά οι γηπεδούχοι.

Στο 42′ ο Ουναΐ έγινε ξανά κάτοχος της μπάλας και με σουτ, το οποίο βρήκε και στον Βιετέσκα, σκόραρε ξανά γράφοντας το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν να μπουν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο για να μειώσουν, οι γηπεδούχοι όμως σκόραραν ξανά: Στο 50′ ο Ουναΐ με τακουνάκι έδωσε στον Βαγιαννίδη, αυτός σέντραρε και ο Σφιντέρσκι με κεφαλιά βρήκε δίχτυα για το 3-0.

Τα πράγματα ήταν, πλέον, πάρα πολύ δύσκολα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μείωσε σε 3-1 στο 77′ με τον Κωνσταντέλια μετά το μεγάλο λάθος του Σιώπη, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Τάισον παίρνοντας τη μπάλα για να τη δώσει στον διεθνή Έλληνα που σκόραρε.