Το να έχεις “πολλά στο κεφάλι σου” είναι αρκετά ενοχλητικό, ειδικά όταν είναι προϊόντα styling, τα οποία όχι μόνο δεν καλύπτουν τις απαιτήσεις σου αλλά σου προκαλούν ερεθισμούς ή ξηροδερμία.

Τα προϊόντα Uppercut Deluxe αποτελούν top επιλογή του Μen’s Care για την φροντίδα όχι μόνο των μαλλιών σου αλλά και της γενειάδας σου, χαρίζοντας ένα θεαματικό αποτέλεσμα. 

Η Uppercut Deluxe προσφέρει κορυφαία προϊόντα styling τα οποία σέβονται την τρίχα, την περιποιόνται σε βάθος, ενώ παράλληλα αναδεικνύουν το μοναδικό σου στυλ. Έτσι, έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς φυσικά να ξοδέψεις άσκοπα το χρόνο και την υπομονή σου.

Μπορείς λοιπόν να κάνεις άφοβα “του κεφαλιού σου” επιλέγοντας Uppercut Deluxe. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ανακαλύψεις τα επαγγελματικά προϊόντα της Uppercut Deluxe στην σελίδα του Men’s Care και να ακολουθήσεις 3 απλά βήματα. Έτσι, θα έχεις ολοκληρωμένη  φροντίδα και περιποίηση χωρίς να χρειαστούν “περικοπές” από τον Μπαρμπέρη σου!

Βήμα 1: Απαλά μαλλιά με Uppercut Deluxe Everyday Shampoo 

Πριν ξεκινήσεις το styling με τα αγαπημένα σου προϊόντα Uppercut Deluxe είναι σημαντικό τα μαλλιά να είναι καθαρά χωρίς υπολείμματα προηγούμενων προϊόντων styling.

Το σαμπουάν καθημερινής χρήσης Uppercut Deluxe Shampoo αποτελεί το ιδανικό προϊόν για βαθύ καθαρισμό του κεφαλιού με πλούσιο αφρό και υπέροχο άρωμα. Έχει μια ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα που αφαιρεί αποτελεσματικά ακόμα και τα πιο επίμονα προϊόντα styling. Έτσι, το Uppercut Deluxe Shampoo αφήνει τα μαλλιά σου καθαρά και απαλά.

Βήμα 2: Μοναδικό Styling με Uppercut Deluxe Pomade

Το δεύτερο στάδιο μιας ολοκληρωμένης ανδρικής περιποίησης είναι το κατάλληλο Look μαλλιών, το οποίο θα αναδείξει τα δυνατά σημεία του προσώπου σου αλλά και θα δημιουργήσει μια δυναμική εικόνα του εαυτού σου.

Ψάχνεις λοιπόν κάτι δυνατό; Το Uppercut Deluxe Pomade θα σε “κρατήσει” πρώτο στην κατάταξη των πιο στυλάτων ανδρών,  αφού σου παρέχει ισχυρό κράτημα αλλά και λάμψη.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως το Uppercut Deluxe Pomade έχει καταφέρει να δημιουργήσει φανατικούς οπαδούς τα τελευταία χρόνια. Αποτελεί το ιδανικό προϊόν για τον έλεγχο των πλευρικών και λείων τμημάτων των μαλλιών ενώ παράλληλα είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών μεσαίου μήκους.

Βήμα 3: Επική Γενειάδα με Uppercut Deluxe Beard Balm

Το αξύριστο look έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες, και φυσικά αποτελεί στις μέρες μας το πιο hot trend. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: Ένα τέτοιο look απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα και περιποίηση. 

Δεν χρειάζεται φυσικά να ανησυχείς όταν υπάρχει το Uppercut Deluxe Beard Balm το οποίο έχει δημιουργηθεί για να διατηρεί “σε φόρμα” ακόμη και τους πιο δραστήριους άντρες. 

Το Uppercut Deluxe Beard Balm είναι μια μη λιπαρή ενυδατική κρέμα η οποία παρέχει ελαφρύ κράτημα σε μεσαίες έως μεγάλες γενειάδες. Προσφέρει ένα φυσικό και κομψό αποτέλεσμα μειώνοντας τα ενοχλητικά flyaway, κρατώντας τη γενειάδα διαμορφωμένη και ελεγχόμενη όλη την ημέρα. 

Η ανδρική περιποίηση είναι σημαντική ώστε να εκτοξεύσει στα ύψη το look και την αυτοπεποίθηση σου. Φυσικά υπάρχουν χτενίσματα που χρειάζονται ιδιαίτερα υλικά και τεχνικές. Γι’ αυτό το λόγο η Men’s Care δίνει τη λύση ακόμα και στους πιο απαιτητικούς! Δοκίμασε τα No1 προϊόντα  της Uppercut Deluxe και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!