Επεισόδια σημειώθηκαν απόψε στη λεωφόρο Μεσογείων, κοντά στη συμβολή με την οδό Μιχαλακοπούλου, όπου πραγματοποιήθηκε η αντιφασιστική πορεία.

Όλα ξεκίνησαν όταν έφτασε η κεφαλή της πορείας στο σημείο όπου είχαν παραταχθεί, από νωρίς, οχήματα και διμοιρίες των ΜΑΤ, έχοντας αποκλείσει το δρόμο προς τα γραφεία της «Χρυσής Αυγής», στο ύψος των οδών Ήλιδος και Μεσογείων.

Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με την αστυνομία, προφανώς για να τους επιτραπεί να συνεχίσουν την πορεία τους, ωστόσο οι συζητήσεις δεν καρποφόρησαν.

Ακολούθησαν συμπλοκές διαδηλωτών και ανδρών των ΜΑΤ, με ρίψεις μολότοφ και πετρών από τη μια πλευρά και χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης από την άλλη, ενώ τα επεισόδια γενικεύτηκαν αργότερα στους γύρω δρόμους.

Στη συνέχεια αποκλιμακώθηκε η ένταση και επετράπη η κυκλοφορία στους γύρω δρόμους, ενώ άνοιξαν και οι σταθμοί του μετρό σε Σύνταγμα και Ευαγγελισμό που είχαν κλείσει – μετά από εντολή της αστυνομίας – από το πρωί.

Η πορεία ξεκίνησε, νωρίς το απόγευμα, από την πλατεία Συντάγματος, όπου ήταν σε εξέλιξη το αντιφασιστικό συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ.

Επεισόδια σημειώθηκαν και στη συμβολή Κηφισίας και Αλεξάνδρας, όπου ομάδες νεαρών πέταξαν πέτρες προς τους αστυνομικούς και οι δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με βόμβες κρότου λάμψης και χρήση χημικών.

Τα οργανωμένα μπλοκ της πορείας αποχώρησαν προς την λεωφόρο Αλεξάνδρας. Στη συμβολή Μιχαλακοπούλου και Μεσογείων υπήρχαν δύο κλούβες και δύο αύρες της αστυνομίας, οι οποίες είχαν κόψει τη Μεσογείων στα δύο. Οι αύρες χρησιμοποιήθηκαν για να σβήσουν τις φωτιές στους κάδους απορριμμάτων.