Αμετάβλητη είναι η κατάσταση στα μπλόκα που έχουν στηθεί σε όλη την Ελλάδα από τους αγρότες.

Οι Θεσσαλοί αγρότες παραμένουν στο μπλόκο που έχει στηθεί στον κόμβο της Νίκαιας, επί της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης. Υπενθυμίζεται ότι οι αγρότες προσπάθησαν το πρωί να μεταβούν με τα τρακτέρ τους στην Εγνατία οδό, κάτι που ωστόσο δεν κατέστη εφικτό, αφού οχήματα της αστυνομίας μπλόκαραν το δρόμο.

Στον κόμβο της Κουλούρας στην Ημαθία, οι αγρότες παραμένουν με παρατεταγμένα τα τρακτέρ τους και σε συνέλευση που πραγματοποίησαν αποφάσισαν να περιμένουν τα αποτελέσματα της αυριανής συνάντησης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τους προέδρους των πολιτικών κομμάτων.

Στις Σέρρες οι αγρότες παραμένουν με τα τρακτέρ τους σε πλατείες και σε κομβικά σημεία της περιοχής και δηλώνουν έτοιμοι να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις με το που θα δοθεί το σήμα από το Πανελλαδικό Συντονιστικό τους Όργανο.

Σε Δράμα, Καβάλα και Ξάνθη, οι αγρότες έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στην είσοδο της Χρυσούπολης στην περιοχή Νέστου, στην εθνική οδό Δράμας-Καβάλας στο ύψος της τοπικής κοινότητας Λυδίας, στη Μαυρολέκη και στη διασταύρωση Κοκινογείων, τηρώντας στάση αναμονής. Ανάλογο είναι και το κλίμα σε Έβρο και Ροδόπη.