Μπορεί η 28η Οκτωβρίου να μην πέφτει καθημερινή φέτος, ωστόσο το εμπορικό κέντρο AVENUE την κάνει ξεχωριστή, δίνοντας τη δυνατότητα σε ένα τυχερό ζευγάρι να κερδίσει ένα τριήμερο στο μαγευτικό Μέτσοβο για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης σε παραδοσιακό ξενοδοχείο.

Στην κλήρωση μπορούν να πάρουν μέρος όσοι πελάτες του AVENUE κάνουν συνολικές αγορές αξίας 150 ευρώ σε 4 τουλάχιστον καταστήματα του εμπορικού κέντρου το χρονικό διάστημα από 10 έως 20 Οκτωβρίου.

Αρκεί να συγκεντρώσουν τις αποδείξεις τους και να τις προσκομίσουν στην υποδοχή του AVENUE για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό.

Πέρα από τους 2 τυχερούς που θα διαμείνουν εντελώς στον ορεινό παράδεισο Hotel Bitouni, 5 ακόμη τυχεροί θα κερδίσουν εκπτωτικό κουπόνι 40% για διαμονή με πρωινό στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου ώστε να απολαύσουν την ανυπέρβλητη ομορφιά της φθινοπωρινής Ηπείρου σε χαμηλή τιμή.

Αν το φθινόπωρο σας προκαλεί μελαγχολία, το AVENUE φροντίζει να τη γεμίσετε ευχάριστες σκέψεις με άνετα ψώνια, δυνατούς διαγωνισμούς και συνεχείς εκπλήξεις κάθε εποχή και κάθε ώρα της ημέρας!

Εμπορικό Κέντρο AVENUE. Λεωφ. Κηφισίας 41-47, Μαρούσι.
Τηλ. 210 6100901 www.avenuemall.gr http://www.facebook.com/Avenue.Mall.Athens