Ο Σεπτέμβρης πλησιάζει και το αγαπημένο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen προετοιμάζεται μαζί σας για τη νέα σχολική χρονιά. Δυναμικά και με χαρούμενη διάθεση υποδέχεται τη νέα σεζόν και σας περιμένει παρέα με τους μικρούς λάτρεις της μόδας, να επισκεφθείτε το κέντρο, να κάνετε τις πρώτες σας αγορές για τη σχολική περίοδο και να κερδίσετε πλούσια δώρα.

Στο εκπτωτικό χωριό McArhurGlen θα ανακαλύψετε μοναδικές ευκαιρίες, και τις πιο στιλάτες λύσεις για τις απαιτητικές σχολικές ημέρες, πάντα, 35 – 70% πιο φθηνά! Οι αμέτρητες επιλογές σε ρούχα, παπούτσια & αθλητικά είδη είναι σίγουρο πως θα ενθουσιάσουν τους μικρούς επισκέπτες, αλλά και τους απαιτητικούς έφηβους που θέλουν να είναι μέσα στη μόδα! Φυσικά, μην παραλείψετε να ρίξετε και εσείς μια ματιά, καθώς το McArthurGlen αποτελεί την απόλυτη εμπειρία shopping για όλη την οικογένεια!

Σε απόσταση μόλις 30 λεπτών από το κέντρο της Αθήνας και προσφέροντας δωρεάν υπόγειο parking, το εκπτωτικό χωριό σας καλεί να απολαύσετε τη βόλτα σας στα γραφικά του σοκάκια συνδυάζοντας τη με ένα γεύμα ή ένα δροσιστικό καφέ σε ένα από τα μοναδικά εστιατόρια ή καφέ του!

Διασκεδάστε με τα μικρότερα μέλη της οικογένειας στον παιδότοπο του κέντρου ενώ κάντε ένα διάλειμμα από τη βόλτα σας για να αφεθείτε στην περιποίηση των ειδικών του nail bar.

Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen όμως δε σταματά να σας σκέφτεται, γι’ αυτό και σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε τα πρώτα φθινοπωρινά σας ψώνια. Ο τρόπος είναι απλός, μπείτε στην επίσημη σελίδα του εκπτωτικού χωριού στο facebook.com/McArthurGlenAthens και δηλώστε συμμέτοχη στο διαγωνισμό που ξεκινάει στις 30 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου.

Και που ξέρετε… μπορεί να είστε εσείς οι τυχεροί!