Μια καινούρια πρόταση με λίγες θερμίδες προωθεί η ΕΨΑ. Η σειρά ΕΨΑ λάϊτ συνεχίζει να μας προσφέρει δροσιά και απόλαυση με ελάχιστες θερμίδες με το νέο ΕΨΑ λάϊτ τσάι.

Πρόκειται για το πρώτο ελληνικό κρύο τσάι που αντικαθιστά πλήρως τη ζάχαρη με το φυσικό γλυκαντικό στέβια. Το ΕΨΑ λάϊτ τσάι βρίσκεται ήδη στα ράφια των super markets και στα ψυγεία επιλεγμένων σημείων πώλησης. Απολαύστε ΕΨΑ Τσάι λάϊτ με Λεμόνι με 3 θερμίδες, ΕΨΑ Πράσινο Τσάι λάϊτ με Ρόδι και Βύσσινο με 5 θερμίδες και ΕΨΑ Τσάι λάϊτ με Ροδάκινο με 7 θερμίδες.

H υπέροχη γεύση τους στηρίζεται στην ανάπτυξη της ιδανικής σύστασης με τη χρήση της στέβια. Η στέβια είναι βότανο που ανακαλύφθηκε στην Παραγουάη. Αποτελεί καινοτόμο κι εναλλακτική καλλιέργεια. Είναι έως 300 φορές πιο γλυκιά από τη ζάχαρη κι έχει σχεδόν μηδενική θερμιδική αξία, ενώ είναι κατάλληλη και για διαβητικούς.

Οι τρεις άξονες της φιλοσοφίας της ΕΨΑ στηρίζουν και την ανάπτυξη των λάϊτ προϊόντων της: ελληνικότητα, φυσικότητα, υπέροχη γεύση. Κι όλα αυτά με ελάχιστες θερμίδες.

Ειδικά το ζήτημα της φυσικότητας, ήταν κεφαλαιώδης προϋπόθεση για την ανάπτυξη του αναψυκτικού με λίγες θερμίδες της ΕΨΑ. Η στέβια, εκπλήρωσε την απαίτηση για φυσικά υπέροχη γεύση με ελάχιστες θερμίδες.