Διαδήλωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν στις 12:00 έξω από το υπουργείο Εργασίας τεχνικοί, δημοσιογράφοι και διοικητικοί Υπάλληλοι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ. «Απαιτούν», όπως σημειώνουν «από τον υπουργό εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης:

  • Να ληφθούν επειγόντως μέτρα για την προστασία των απλήρωτων εργαζομένων και να θεσμοθετηθούν ουσιαστικές ρυθμίσεις υπέρ των ανέργων, των οποίων ο αριθμός αυξάνεται δραματικά.
  • Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι εργοδότες που εισφοροδιαφεύγουν και, σε σύμπνοια με τους κυβερνώντες, σπρώχνουν τα ταμεία στη διάλυση.
  • Να σταματήσει η οικονομική ομηρία των συναδέλφων μας του δημοτικού ραδιοσταθμού ΞΕΝΙΟΣ που επί 15 μήνες παραμένουν απλήρωτοι.
  • Να μπει τέλος στην αδήλωτη, ανασφάλιστη και απλήρωτη εργασία των μισθωτών φοιτητών, που, με το πρόσχημα της μαθητείας, δουλεύουν σε συνθήκες γαλέρας.
  • Καθώς επίσης και τη χρονική επιμήκυνση του επιδόματος ανεργίας,τη θεσμοθέτηση επιδόματος ανεργίας στους συναδέλφους που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας ή οι εργοδότες τους έχουν κηρύξει ουσιαστικά στάση πληρωμών και σε αυτούς που λαμβάνουν επίδομα ανεργίας από το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ όπως ακριβώς και από τον ΟΑΕΔ, το πάγωμα των δανείων των ανέργων ή απλήρωτων συναδέλφων προς τις τράπεζες και την κατάργηση κάθε χαρατσιού και κεφαλικού φόρου.