Η μπύρα είναι το 3ο σε προτίμηση υγρό στον κόσμο μετά το νερό και το τσάι. Είναι αρεστή στη πλειοψηφία του κόσμου, οικονομική και με μεγάλη κατανάλωση. Αν είστε επιχειρηματίας από το χώρο της μαζικής εστίασης ή επαγγελματίες του κλάδου και επειδή η μπύρα ανήκει στα ποτά με τη μεγαλύτερη κατανάλωση, πρέπει να οργανώσετε στρατηγική στοχευμένη στην προώθηση της μπύρας και στην αύξηση της κατανάλωσής της. Το Supply.gr σε συνεργασία με το Cabare.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει 5 απλές συμβουλές προκειμένου να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να ενδυναμώσετε τις σχέσεις με τους πελάτες σας.
Σωστό Σερβίρισμα
Η μπύρα πρέπει να σερβίρεται στη σωστή θερμοκρασία και στο σωστό ποτήρι. Οι λάτρεις της μπύρας θα εκτιμήσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, ενώ λάθη όπως ο υπερβολικός αφρός στο ποτήρι τους, θα τους απογοητεύσουν. Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr