Σαράντα ημέρες πέρασαν από το ξημέρωμα εκείνης της ημέρας που ο Παντελής Παντελίδης άφηνε την τελευταία του πνοή στην στροφή της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Στη μνήμη του η οικογένειά του έχει απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να παραστεί στο μνημόσυνο στις 10.00 στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία.

Την ίδια στιγμή νέες διαστάσεις αποκτά η υπόθεση του θανάτου του τραγουδιστή με την οικογένεια του να θέλει διακαώς να μάθει τα ακριβά αίτια του δυστυχήματος.

Οι γονείς του αδικοχαμένου 32χρονου τραγουδιστή, όσο και οι δυο κοπέλες που επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ (Φρόσω και Μίνα), έχουν ορίσει δικούς τους δικηγόρους και πραγματογνώμονες, με την μεριά Παντελίδη να υποστηρίζει πως δεν οδηγούσε το τζιπ ο τραγουδιστής, και τις δυο κοπέλες να αρνούνται κατηγορηματικά (μέσω των δικηγόρων τους) ότι εκείνες βρέθηκαν στο τιμόνι.

Την ίδια στιγμή, η οικογένεια του Παντελή ετοιμάζεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να καταθέσει μηνύσεις κατά της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Ελληνικού και του κατασκευαστή-συντηρητή του μοιραίου στηθαίου και του κιγκλιδώματος στο οποίο προσέκρουσε το αυτοκίνητο του τραγουδιστή, το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου.