Αυτοψία στο μοιραίο λούνα παρκ της Χαλκιδικής, όπου σκοτώθηκε ο 19χρονος Γιάννης, έκανε ο πατέρας του, τονίζοντας ότι η δικαίωση θα έρθει, όταν μάθει ποιος ευθύνεται για την τραγωδία.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε: «Απ’ ό,τι γνωρίζω, πιστεύω ξεκινάμε με πλημμεληματικές και καταλήγουν στο αποτέλεσμα σε κακουργηματικές πράξεις. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και με πιθανότητα κακουργηματικής πράξης δεν τους αφήνουν να φύγουν».

«Απ’ ό,τι καταλαβαίνω, για να έχει σταματήσει να φυλάσσεται ο χώρος έχει τελειώσει η πραγματογνωμοσύνη του διορισμένου ανθρώπου από την υπηρεσία για το πόρισμα, το οποίο από ότι γνωρίζουμε δεν έχει φτάσει κάπου, για να αξιολογηθεί και να απαγγελθεί μια νέα κατηγορία», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Έπειτα πρόσθεσε: «Στις φωτογραφίες που έχω λάβει εγώ προσωπικά αποδεικνύεται χωρίς κανένα εμπειρογνώμονα, χωρίς καμία κάμερα, ότι εδώ έρχονται και χάνουν τα παιδιά τους. Είναι σάπια, παλαιά και αποκολλήθηκε το πρώτο δίλεπτο. Αυτά ήταν γνωστά».

«Απλά η αμέλεια έφερε τον θάνατο. Θάνατος, κακούργημα, πού είναι οι τύποι; Απ’ ό,τι φαίνεται δεν τους βρίσκουν. Πρέπει να ψάξουμε να τους βρούμε εμείς εδώ. Η δικαίωση ξέρετε ποια είναι; Να πούνε στον γιο μου και στον άλλον, και στη μαμά τους, ποιος σκότωσε το παιδί», είπε μεταξύ άλλων.