Υλικά
- 500 γρ. λιγκουίνι
- 200 γρ. κοτόπουλο στήθος σε κιμά
- 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα!!
- 1 σέλερι ψιλοκομμένο
- 1 πιπεριά Φλωρίνης τουρσί
- 30 γρ. πελτέ
- 200 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 40 ml. λευκό κρασί
- 80 γρ. φέτα
- 1 κύβο λαχανικών
- Αλάτι , πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε μία κατσαρόλα βράζουμε τα λιγκουίνι για περίπου 8 λεπτά. Σε ένα τηγάνι αφού κάψει προσθέτουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τον κιμά και το κρεμμύδι.
- Προσθέτουμε το σέλερι. Σβήνουμε με το κρασί, στη συνέχεια προσθέτουμε τη ντομάτα κονκασέ, τον πελτέ, την πιπεριά ψιλοκομμένη, τον κύβο, νερό, τη φέτα χοντροκομμένη, αλάτι και πιπέρι.