Υλικά
Υλικά
Για 4-6 άτομα
– 500 γραμμάρια ρύζι
– 1 φλιτζάνι αρακά κονσέρβας σουρωμένο
– 2 φιλέτα κοτόπουλο κομμένα σε κύβους
– 200 γραμμάρια κασέρι τριμμένο ή κομμένο σε κύβους
– Λίγο ελαιόλαδο
– Αλάτι
– Πιπέρι
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Σε μια κατσαρόλα βράζετε το ρύζι για 10 λεπτά περίπου και στραγγίζετε. Σ’ ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρετε το κοτόπουλο κομμένο σε κύβους για 6 λεπτά ανακατεύοντας το.
Προσθέτετε το ρύζι, το αλατοπίπερο, τον αρακά και σοτάρετε για ½ λεπτό ακόμη. Τα σερβίρετε σ’ ένα μπολ και στο τέλος γαρνίρετε με κασέρι τριμμένο ή κομμένο σε κύβους.