Υλικά
Υλικά
Για 4-6 άτομα
Για τη σαλάτα
10 ντοματίνια κομμένα στη μέση ή 1 ντομάτα
15 φίλα από σπανάκι
1 πακέτο βίδες ζυμαρικό ή της προτίμησης σας
4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
3/4 κούπας αρακάς κονσέρβας στραγγισμένος
3 κρεμμυδάκια φρέσκα πράσινα
Για το ντρέσινγκ
2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας
1/2 κουταλιά της σούπας σουσαμόλαδο
1 κουταλιά της σούπας τυρί κρέμα
2 κουταλιές της σούπας ξύδι ρυζιού
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Για τη σαλάτα
Βάλτε τις βίδες σε ένα κατσαρολάκι και ρίξτε τους βραστό νερό και σιγοβράστε για 8 λεπτά.
Σε ένα τηγάνι σοτάρετε το μπέικον χωρίς λάδι μέχρι να μαραθεί.
Μεταφέρετε το μπέικον και τον αρακά σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε τις βίδες, το σπανάκι, τα ντοματίνια, και το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι.
Για το ντρέσινγκ
Τοποθετείστε σε ένα βαζάκι το ελαιόλαδο, το σουσαμόλαδο, το τυρί κρέμα και το ξύδι. Ανακινείστε καλά μέχρι να ανακατευτεί.
Περιχύνετε το μείγμα με τη σως, ανακατέψτε ελαφρώς και σερβίρετε.