Υλικά
- 3 πλευρές από φιλέτο κοτόπουλου, κομμένο σε κύβους
- αλάτι
- πιπέρι
- 400 γραμμάρια πένες
- 1 κουταλιά της σούπας ελιές καθαρισμένες
- 5 ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 1 κούπα τυρί τριμμένο
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε νερό και βράζουμε τις πένες για 8 λεπτά.
Ταυτόχρονα ρίχνουμε λάδι σε ένα τηγάνι, βάζουμε το κοτόπουλο, το σοτάρουμε για 10 λεπτά και αλατοπιπερώνουμε.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε. Αφού βγάλει το άρωμα του το σκόρδο ρίχνουμε το χυμό με τη μουστάρδα και ανακινούμε το τηγάνι να πάει παντού το μείγμα μας.
Κατόπιν στραγγίζουμε τα ζυμαρικά.
Ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τη ντομάτα στο τηγάνι ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.