Υλικά
- 10 κεφάλια φρέσκα μανιτάρια
- 2 ξερά μοβ κρεμμύδια
- 1 σκελίδες σκόρδο
- 200 γραμμάρια αρακάς φρέσκος ή κατεψυγμένος
- 80 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
- Σως σόγιας λαχανικών
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- 4 μερίδες φιλέτο κοτόπουλο
- 4 μερίδες νουντλς
- 5 καρότα κομμένα σε φέτες
- 5 κολοκύθια κομμένα σε φέτες
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το λάδι με το κρεμμύδι, τον αρακά, το σκόρδο και το κοτόπουλο που το έχουμε τεμαχίσει και αφήνουμε για 5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Αφού ροδίσουν, βάζουμε όλα τα λαχανικά που έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες, στο τηγάνι και τα αφήνουμε να ψηθούν καλά για περίπου 20 λεπτά.
Βάζουμε τα νουντλς σε ένα μπολ με ζεστό νερό για να μαλακώσουν, τα βγάζουμε και τα σουρώνουμε καλά.
Όταν τα λαχανικά μαλακώσουν, ρίχνουμε τα νουντλς στο τηγάνι, σβήνουμε με τη σως σόγιας και τα σερβίρουμε ζεστά με θρυμματισμένη φέτα.