Υλικά 1 συσκευασία πουρέ ντομάτας αλάτι, πιπέρι βασιλικός 2 κουταλιές της σούπας ελιές, πράσινες, καθαρισμένες 1 δαφνόφυλλο 2 κονσέρβες σκουμπρί 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 4 κουταλιές ελαιόλαδο Εκτέλεση Σ’ ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε στο λάδι ελαφρά το σκόρδο. Προσθέτουμε τη ντομάτα με τις ελιές και στη συνέχεια το βασιλικό, αλάτι και πιπέρι και το δαφνόφυλλο. Αραιώνουμε με το κρασί και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά. Στραγγίζουμε το σκουμπρί μας και το προσθέτουμε στη σάλτσα.