Υλικά
- 2 φλιτζάνια τσαγιού ρύζι
- 50 γραμμάρια τριμμένο καρότο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Μισό φλιτζάνι άσπρο κρασί
- Παρμεζάνα
- Μισό φλιτζάνι μαργαρίνη με ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το καρότο στη μαργαρίνη με το ελαιόλαδο για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε το κρασί, αλάτι, πιπέρι και όταν το κρασί εξατμιστεί, ρίχνουμε 4 φλιτζάνια τσαγιού βραστό νερό.
Μόλις αρχίσουν να βράζουν, ρίχνουμε το ρύζι και το αφήνουμε για 20 λεπτά περίπου να σιγοβράζει. Στο τέλος προσθέτουμε μπόλικη παρμεζάνα και μαργαρίνη.