Υλικά
Υλικά
Για 2-4 άτομα
Για τις κρέπες
4 μεγάλα αβγά
2 κούπες γάλα
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/4 κουταλιά του γλυκού αλάτι
6-7 κουταλιές του γλυκού λιωμένο βούτυρο
λίγο ελαιόλαδο και λίγη κρέμα γάλακτος
Για τη γέμιση
200 γραμμάρια ζαμπόν σε φέτες
600 γραμμάρια κασέρι τριμμένο
200 ml κρέμα γάλακτος
λίγο βούτυρο για το τηγάνι
200 γραμμάρια μανιτάρια
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Για τις κρέπες
Χτυπάτε σε ένα μπολ τα αβγά και 2 κούπες γάλα. Όταν χτυπηθού