Υλικά
- 1 μικρό λάχανο μωβ
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- 3 κουταλιές της σούπας ρύζι
- κανέλα
- 1 κύβο ζωμό κρέατος
Εκτέλεση
Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβουμε το λάχανο και βγάζουμε τα πολύ σκληρά μέρη. Βάζουμε τα κομμάτια σε κατσαρόλα με το κρεμμύδι και το λάδι και τα αφήνουμε να σωταριστούν. Ρίχνουμε το ρύζι, το αλάτι, το πιπέρι και 5 φλιτζάνια νερό με 1 κύβο ζωμό κοτόπουλου ή κρέας.
Το αφήνουμε να βράσει περίπου 20 με 25 λεπτά και το σερβίρουμε πασπαλισμένο με κανέλα.