Υλικά
- 1 ποτήρι χοντροτριμμένη φέτα
- 2 στραγγιστά γιαούρτια
- 2 αβγά
- ψιλοκομμένο δυόσμο, αλάτι και πιπέρι
- 1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού αραβοσιτέλαιο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε από πάνω τον τρίφτη και από τη χοντρή μεριά του, κόβουμε τη φέτα. Σε ένα άλλο σκεύος, χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το τυρί. Προσθέτουμε τα γιαούρτια, το αλεύρι, το αραβοσιτέλαιο, το δυόσμο και αλατοπιπερώνουμε ελαφρά.
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Μεταφέρουμε σε βουτυρωμένο πυρέξ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 με 45 λεπτά ή μέχρι να πάρει χρυσό χρώμα.