Υλικά
- 4 σκελίδες σκόρδο
- 1 μια κούπα μαϊντανό
- 1 κουτάκι ντοματάκια
- 2 φρέσκες ντομάτες
- κανέλα 1 ξυλάκι
- αλάτι, πιπέρι, λάδι
- 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας
- 500 γραμμάρια φιστίκια
- 500 γραμμάρια κάσιους
- 2 κρεμμύδια μεγάλα
Εκτέλεση
Από την προηγούμενη μέρα, βάζουμε τα φιστικιά σε χλιαρό νερό για να μαλακώσουν.
Βάζουμε το κρέας στην κατσαρόλα, με το λαδί και το κρεμμύδι να ροδίσει λίγο. Ρίχνουμε το μοσχάρι σε μικρά κομμάτια και το τσιγαρίζουμε μέχρι να χρυσαφίσει, για περίπου 10 λεπτά.
Μετά στην κατσαρόλα με το μοσχάρι ρίχνουμε τον μαϊντανό, ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και κανέλα.
Αφού περάσουν 10 λεπτά ρίχνουμε τα φιστίκια ξεφλουδισμένα, χαμηλώνουμε την φωτιά και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να λιώσουν σαν τις πατάτες για περίπου 30 λεπτά. Σερβίρουμε με τη σάλτσα από φιστίκια.