Υλικά
Λένε συχνά πως η τελειότητα είναι ένα άπιαστο όνειρο, εκτός κι αν μιλάμε για τηγανητά αυγά.
Γιατί εδώ μπορεί να επιτευχθεί και στην πραγματικότητα απέχει μόλις 5 βήματα.
Βήμα 1: Προετοιμάζουμε το τηγάνι
Ζεσταίνουμε 1 κουταλιά της σούπας λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι σε μεσαία φωτιά. Και δεν το αφήνουμε να κάψει, να ζεσταθεί απλώς καλά.
Βήμα 2: Προετοιμάζουμε τα αυγά
Σπάμε δύο αυγά σε ένα μικρό μπολ, προσέχοντας να παραμείνει άθικτος ο κρόκος.