Υλικά
- 1 κιλό φρέσκα φασολάκια, καθαρισμένα
- 3 μεγάλες ντομάτες, κομμένες σε κύβους
- 3/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα κρεμμύδια
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 2 κ. γλ. ζάχαρη
- Αλάτι κατά βούληση
Εκτέλεση
- Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Σοτάρετε τα κρεμμύδια και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν.
- Προσθέστε τα φασολάκια, τις ντομάτες, τη ζάχαρη και το αλάτι στην κατσαρόλα.
- Μειώστε τη φωτιά σε χαμηλή και συνεχίστε το μαγείρεμα για 45 λεπτά ή μέχρι τα φασολάκια να μαλακώσουν.