Υλικά
- 300 γρ. ζυμαρικά φαρφάλες
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 140 γρ. μπέικον, ψιλοκομμένο
- 140 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 100 γρ. πέστο
- 2 αβοκάντο, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε φέτες
- 70 γρ. ρόκα
- Παρμεζάνα τριμμένη για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Βάλτε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό σε βρασμό. Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, σουρώστε και αφήστε στην άκρη.
- Εντωμεταξύ, ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρετε το μπέικον για 4-5 λεπτά μέχρι να γίνει τραγανό. Ανακατέψτε τα ντοματίνια και μαγειρέψτε για μερικά λεπτά ακόμα. Ανακατέψτε τα ζυμαρικά, το πέστο και το αβοκάντο και ζεστάνετε για 2 λεπτά ακόμα.
- Σερβίρετρε και πασπαλίστε με φύλλα ρόκας και παρμεζάνα.