Υλικά
- 1/2 κ. σ. ελαιόλαδο
- 2 στήθη κοτόπουλου, κομμένα σε φέτες
- 1 κ. γλ. αλάτι
- 1/2 κ. γλ. πιπέρι
- 1 κ. σ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 100 γρ. σπαράγγια
- Το χυμό και το ξύσμα μισού λεμονιού
- 3 κ. σ. σάλτσα σόγιας
- Ξύσμα λεμονιού για γαρνίρισμα
- Ρύζι για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Αλατοπιπερώστε το κοτόπουλο και σοτάρετε με το ελαιόλαδο. Μετά από λίγα λεπτά, προσθέστε το σκόρδο.
- Τηγανίστε το κοτόπουλο με το σκόρδο για ακόμα λίγα λεπτά και, στη συνέχεια, προσθέστε τα σπαράγγια, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού.
- Ανακατέψτε ξανά, προτού προσθέσετε τη σάλτσα σόγιας.
- Σερβίρετε με ρύζι και πασπαλίστε με ξύσμα λεμονιού από πάνω.