Υλικά

  • 1/2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 2 στήθη κοτόπουλου, κομμένα σε φέτες
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 1/2 κ. γλ. πιπέρι
  • 1 κ. σ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 100 γρ. σπαράγγια
  • Το χυμό και το ξύσμα μισού λεμονιού
  • 3 κ. σ. σάλτσα σόγιας
  • Ξύσμα λεμονιού για γαρνίρισμα
  • Ρύζι για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

  1. Αλατοπιπερώστε το κοτόπουλο και σοτάρετε με το ελαιόλαδο. Μετά από λίγα λεπτά, προσθέστε το σκόρδο.
  2. Τηγανίστε το κοτόπουλο με το σκόρδο για ακόμα λίγα λεπτά και, στη συνέχεια, προσθέστε τα σπαράγγια, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού.
  3. Ανακατέψτε ξανά, προτού προσθέσετε τη σάλτσα σόγιας.
  4. Σερβίρετε με ρύζι και πασπαλίστε με ξύσμα λεμονιού από πάνω.