Υλικά
- 2 φλ. τσαγιού κινόα, μαγειρεμένη και κρύα
- 3 φλ. τσαγιού καρπούζι, κομμένο σε κύβους
- 1 φλ. τσαγιού αγγούρι, κομμένο σε κύβους
- 1/2 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες
- 1/2 φλ. τσαγιού φέτα
- 1/2 φλ. τσαγιού φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
- 1/4 φλ. τσαγιού βαλσάμικο γλάσο
- Αλάτι
Εκτέλεση
- Ψιλοκόψτε το καρπούζι, το αγγούρι και το κρεμμύδι και τοποθετήστε τα σε ένα μπολ.
- Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί, κρατώντας λίγη φέτα, δυόσμο και βαλσάμικο για το γαρνίρισμα.
- Αλατίστε και προσθέστε επιπλέον φέτα, δυόσμο και γλάσο βαλσάμικου.