Υλικά

  • 4 φλ. τσαγιού φρέσκο ή κατεψυγμένο καλαμπόκι
  • 1 φλ. τσαγιού ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 1/3 φλ. τσαγιού θρυμματισμένη φέτα
  • 1/4 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο βασιλικό, σε λεπτές φέτες
  • 3 κ. σ. ελαιόλαδο
  • Χυμό από 1 λάιμ
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Αν επιλέξετε φρέσκο καλαμπόκι μαγειρέψτε το στον ατμό, βράστε το ή ψήστε το στη σχάρα.
  2. Κόψτε τα ντοματίνια στη μέση και θρυμματίστε τη φέτα.
  3. Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και το φρέσκο βασιλικό.
  4. Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μεγάλο μπολ και αλατοπιπερώστε.