Υλικά
- 4 φλ. τσαγιού φρέσκο ή κατεψυγμένο καλαμπόκι
- 1 φλ. τσαγιού ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 1/3 φλ. τσαγιού θρυμματισμένη φέτα
- 1/4 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο βασιλικό, σε λεπτές φέτες
- 3 κ. σ. ελαιόλαδο
- Χυμό από 1 λάιμ
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
- Αν επιλέξετε φρέσκο καλαμπόκι μαγειρέψτε το στον ατμό, βράστε το ή ψήστε το στη σχάρα.
- Κόψτε τα ντοματίνια στη μέση και θρυμματίστε τη φέτα.
- Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και το φρέσκο βασιλικό.
- Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μεγάλο μπολ και αλατοπιπερώστε.