Υλικά
- 2 κονσέρβες καλαμποκιού των 300 γρ.
- 3 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
- 400 γρ. στήθος κοτόπουλου, σε λεπτές φέτες
- 2 x 69 γρ. πακέτα νουντλς κοτόπουλου ολικής άλεσης, σπασμένα
- 2- 3 πράσινα κρεμμυδάκια, κομμένα σε φέτες, συν επιπλέον φέτες για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά συνδυάστε το καλαμπόκι και το ζωμό κοτόπουλου. Αφήστε να σιγοβράσει.
- Προσθέστε το κοτόπουλο και σιγοβράστε, ανακατεύοντας, για 2 λεπτά.
- Προσθέτετε τα νουντλς και σιγοβράστε για άλλα 4 λεπτά ή μέχρι να μαγειρευτεί το κοτόπουλο και να μαλακώσουν τα ζυμαρικά. Προσθέστε το κρεμμυδάκι και μαγειρέψτε για 1 λεπτό.
- Μοιράστε τη σούπα σε μπολ και σερβίρετε με επιπλέον κρεμμυδάκι.