Υλικά

  • 2 κονσέρβες καλαμποκιού των 300 γρ.
  • 3 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
  • 400 γρ. στήθος κοτόπουλου, σε λεπτές φέτες
  • 2 x 69 γρ. πακέτα νουντλς κοτόπουλου ολικής άλεσης, σπασμένα
  • 2- 3 πράσινα κρεμμυδάκια, κομμένα σε φέτες, συν επιπλέον φέτες για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά συνδυάστε το καλαμπόκι και το ζωμό κοτόπουλου. Αφήστε να σιγοβράσει.
  2. Προσθέστε το κοτόπουλο και σιγοβράστε, ανακατεύοντας, για 2 λεπτά.
  3. Προσθέτετε τα νουντλς και σιγοβράστε για άλλα 4 λεπτά ή μέχρι να μαγειρευτεί το κοτόπουλο και να μαλακώσουν τα ζυμαρικά. Προσθέστε το κρεμμυδάκι και μαγειρέψτε για 1 λεπτό.
  4. Μοιράστε τη σούπα σε μπολ και σερβίρετε με επιπλέον κρεμμυδάκι.