Υλικά
- 3 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1 κ. σ. κίτρινο κάρυ σε σκόνη
- 1 κ. σ. χυμό λεμονιού
- 1 κ. γλ. αλάτι
- 1/2 κ. γλ. αλεσμένο μαύρο πιπέρι
- 1/2 κιλό κουνουπίδι, κομμένο σε φέτες
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώστε ένα ταψί με λαδόκολλα.
- Ανακατέψτε το ελαιόλαδο, το κάρυ, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το μαύρο πιπέρι σε ένα μπολ.
- Προσθέστε το κουνουπίδι και ανακατέψτε το μέχρι να καλυφθεί καλά. Τοποθετήστε το σε μία στρώση στο προετοιμασμένο ταψί.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό, περίπου 25 λεπτά.