Υλικά

  • 2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο, μαγειρεμένο κοτόπουλο
  • 1/2 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
  • 1/2 φλ. τσαγιού αμύγδαλα καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
  • 1 κ. σ. χυμό λεμονιού
  • 1/4 κ. γλ. αλεσμένο μαύρο πιπέρι
  • 1 κοτσάνι σέλινο, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε τα αμύγδαλα σε ένα τηγάνι. Καβουρδίστε τα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας συχνά. Προσέξτε, καθώς καίγονται εύκολα.
  2. Ανακατέψτε τη μαγιονέζα, το χυμό λεμονιού και το πιπέρι σε ένα μεσαίο μπολ.
  3. Προσθέστε το κοτόπουλο, τα καβουρδισμένα αμύγδαλα και το σέλινο και ανακατέψτε καλά.
  4. Απολαύστε με φέτα ψωμί, μέσα σε σάντουιτς ή και σκέτη.