Υλικά
- 2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο, μαγειρεμένο κοτόπουλο
- 1/2 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
- 1/2 φλ. τσαγιού αμύγδαλα καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
- 1 κ. σ. χυμό λεμονιού
- 1/4 κ. γλ. αλεσμένο μαύρο πιπέρι
- 1 κοτσάνι σέλινο, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε τα αμύγδαλα σε ένα τηγάνι. Καβουρδίστε τα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας συχνά. Προσέξτε, καθώς καίγονται εύκολα.
- Ανακατέψτε τη μαγιονέζα, το χυμό λεμονιού και το πιπέρι σε ένα μεσαίο μπολ.
- Προσθέστε το κοτόπουλο, τα καβουρδισμένα αμύγδαλα και το σέλινο και ανακατέψτε καλά.
- Απολαύστε με φέτα ψωμί, μέσα σε σάντουιτς ή και σκέτη.