Υλικά
- 4 μισά στήθη κοτόπουλου
- 1/4 φλ. τσαγιού σάλτσα σαλάτας Dijon με μουστάρδα με μέλι
- 1/3 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
- 1/3 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
- 220 γρ. φρέσκα μανιτάρια, σε λεπτές φέτες
- 1 μεγάλο γλυκό κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 3 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1/4 κ. γλ. αλάτι
- 1/4 κ. γλ. πιπέρι
- 1/4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση
- Σε ένα μικρό μπολ, συνδυάστε το ζωμό κοτόπουλου με τη σάλτσα Dijon, την κρέμα γάλακτος το αλάτι και πιπέρι και αφήστε τα στην άκρη.
- Τοποθετήστε το αλεύρι σε ένα ρηχό μπολ, προσθέστε το κοτόπουλο, μερικά κομμάτια τη φορά, και ανακατέψτε για να καλυφθεί.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεστάνετε 2 κουταλιές λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρετε το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές. Αφαιρέστε το από το τηγάνι.
- Προσθέστε τα μανιτάρια και το κρεμμύδι στο ίδιο τηγάνι και μαγειρέψτε ανακατεύοντας μέχρι να μαλακώσουν, 6-8 λεπτά.
- Προσθέστε το μείγμα σάλτσας, ανακατέψτε και τοποθετήστε το κοτόπουλο στο τηγάνι, αφήνοντάς το να πάρει βράση. Μειώστε τη φωτιά και σιγοβράστε, χωρίς κάλυμμα, για 12-15 λεπτά ακόμα.