Υλικά

  • 4 μισά στήθη κοτόπουλου
  • 1/4 φλ. τσαγιού σάλτσα σαλάτας Dijon με μουστάρδα με μέλι
  • 1/3 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
  • 1/3 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
  • 220 γρ. φρέσκα μανιτάρια, σε λεπτές φέτες
  • 1 μεγάλο γλυκό κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 3 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1/4 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. πιπέρι
  • 1/4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μικρό μπολ, συνδυάστε το ζωμό κοτόπουλου με τη σάλτσα Dijon, την κρέμα γάλακτος το αλάτι και πιπέρι και αφήστε τα στην άκρη.
  2. Τοποθετήστε το αλεύρι σε ένα ρηχό μπολ, προσθέστε το κοτόπουλο, μερικά κομμάτια τη φορά, και ανακατέψτε για να καλυφθεί.
  3. Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεστάνετε 2 κουταλιές λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρετε το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές. Αφαιρέστε το από το τηγάνι.
  4. Προσθέστε τα μανιτάρια και το κρεμμύδι στο ίδιο τηγάνι και μαγειρέψτε ανακατεύοντας μέχρι να μαλακώσουν, 6-8 λεπτά.
  5. Προσθέστε το μείγμα σάλτσας, ανακατέψτε και τοποθετήστε το κοτόπουλο στο τηγάνι, αφήνοντάς το να πάρει βράση. Μειώστε τη φωτιά και σιγοβράστε, χωρίς κάλυμμα, για 12-15 λεπτά ακόμα.