Υλικά

  • 2 φιλέ μινιόν
  • 1/4 φλ. τσαγιού βαλσάμικο ξύδι
  • 1/4 φλ. τσαγιού ξηρό κόκκινο κρασί
  • 1/2 κ. γλ. αλεσμένο μαύρο πιπέρι, ή ανάλογα με τη γεύση
  • Αλάτι κατά βούληση

Εκτέλεση

  1. Πασπαλίστε τα φιλέτα και από τις δύο πλευρές με πιπέρι και αλάτι.
  2. Ζεστάνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Σοτάρετε τα φιλέτα στο καυτό τηγάνι μέχρι να ροδίσουν, περίπου 1 λεπτό ανά πλευρά.
  3. Μειώστε τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή και ρίξτε μέσα το βαλσάμικο ξύδι και το κόκκινο κρασί. Καλύψτε και μαγειρέψτε για 4 λεπτά.
  4. Αναποδογυρίστε τα φιλέτα και περιχύστε με τη σάλτσα, σκεπάστε και μαγειρέψτε για 4 λεπτά ακόμα.
  5. Μεταφέρετε τα φιλέτα σε δύο ζεστά πιάτα. Βάλτε μια κουταλιά της σούπας γλάσο πάνω από κάθε φιλέτο και σερβίρετε αμέσως.