Υλικά
- 2 φιλέ μινιόν
- 1/4 φλ. τσαγιού βαλσάμικο ξύδι
- 1/4 φλ. τσαγιού ξηρό κόκκινο κρασί
- 1/2 κ. γλ. αλεσμένο μαύρο πιπέρι, ή ανάλογα με τη γεύση
- Αλάτι κατά βούληση
Εκτέλεση
- Πασπαλίστε τα φιλέτα και από τις δύο πλευρές με πιπέρι και αλάτι.
- Ζεστάνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Σοτάρετε τα φιλέτα στο καυτό τηγάνι μέχρι να ροδίσουν, περίπου 1 λεπτό ανά πλευρά.
- Μειώστε τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή και ρίξτε μέσα το βαλσάμικο ξύδι και το κόκκινο κρασί. Καλύψτε και μαγειρέψτε για 4 λεπτά.
- Αναποδογυρίστε τα φιλέτα και περιχύστε με τη σάλτσα, σκεπάστε και μαγειρέψτε για 4 λεπτά ακόμα.
- Μεταφέρετε τα φιλέτα σε δύο ζεστά πιάτα. Βάλτε μια κουταλιά της σούπας γλάσο πάνω από κάθε φιλέτο και σερβίρετε αμέσως.