Υλικά

  • 6 κόκκινες, πορτοκαλί ή κίτρινες πιπεριές
  • 2 στήθη κοτόπουλου, μαγειρεμένα και τριμμένα
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού τυρί μοτσαρέλα, χωρισμένο και τριμμένο
  • 1 2 φλ. τσαγιού μαγειρεμένη κινόα
  • 1 βάζο σάλτσα πέστο

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το γκριλ και ψήστε τις πιπεριές, για πέντε λεπτά από κάθε πλευρά.
  2. Βγάλτε τις πιπεριές από τον φούρνο, αφήστε στην άκρη και προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  3. Σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ ανακατέψτε το τριμμένο κοτόπουλο με 1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί, το πέστο και την κινόα.
  4. Μόλις κρυώσουν αρκετά οι πιπεριές, κόψτε τις στη μέση και αφαιρέστε τις μεμβράνες και τους σπόρους. Προσθέστε 1/4 φλιτζάνι από το μείγμα κοτόπουλου σε κάθε πιπεριά και γαρνίρετε με τυρί.
  5. Ψήστε για 10 λεπτά και σερβίρετε αμέσως.