Υλικά

  • 600 γρ. ψιλοκομμένο σπανάκι
  • 6 αυγά
  • 2 κ. σ. βούτυρο, σε κύβους
  • 220 γρ. τυρί τσένταρ, σε κύβους
  • 700 γρ. τυρί κρέμα ή cottage
  • 2 κ. σ. αλεύρι
  • 1 κ. γλ. αλάτι

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε στο φούρνο στους 180 βαθμούς και λαδώστε ελαφρώς ένα τσέρκι για κέικ ή ένα γυάλινο ταψί ή ατομικές φόρμες.
  2. Τοποθετήστε τα αυγά σε ένα μπολ και χτυπήστε τα ελαφρώς.
  3. Προσθέστε στα αυγά το τσένταρ και το τυρί κρέμα, το ψιλοκομμένο σπανάκι, αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε καλά.
  4. Μεταφέρετε το μείγμα στο ταψί και ψήστε στον προθερασμένο φούρνο για 35- 40 λεπτά ή μέχρι να δέσουν τα αυγά.