Υλικά
- 600 γρ. ψιλοκομμένο σπανάκι
- 6 αυγά
- 2 κ. σ. βούτυρο, σε κύβους
- 220 γρ. τυρί τσένταρ, σε κύβους
- 700 γρ. τυρί κρέμα ή cottage
- 2 κ. σ. αλεύρι
- 1 κ. γλ. αλάτι
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε στο φούρνο στους 180 βαθμούς και λαδώστε ελαφρώς ένα τσέρκι για κέικ ή ένα γυάλινο ταψί ή ατομικές φόρμες.
- Τοποθετήστε τα αυγά σε ένα μπολ και χτυπήστε τα ελαφρώς.
- Προσθέστε στα αυγά το τσένταρ και το τυρί κρέμα, το ψιλοκομμένο σπανάκι, αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε καλά.
- Μεταφέρετε το μείγμα στο ταψί και ψήστε στον προθερασμένο φούρνο για 35- 40 λεπτά ή μέχρι να δέσουν τα αυγά.