Υλικά
Υλικά
– 1 κιλό στήθος κοτόπουλου (φιλέτο) κομένο σε μικρά κοματάκια (κύβους)
– 1 πακέτο φρέσκα μανιτάρια (200 γραμμ.) κομμένα
– 1 κονκασέ ντοματάκια ψιλοκομένα
– 2 μέτρια κρεμύδια κομένα σε ροδέλες
– 1 ποτηράκι κρασιού κονιάκ
– ελαιόλαδο
– 250 γραμμ. κασέρι
– αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
1. Πλένουμε το κρέας, το αλατοπιπερώνουμε και το περνάμε λίγο από το τηγάνι να ροδίσει. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια για λίγα λεπτά.
2. Προσθέτουμε τα κομματάκια ντομάτας και βράζουμε την σάλτσα για 10 λεπτά περίπου σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τα κομματάκια κοτόπουλου και το κονιάκ.
3. Αφήνουμε για τουλάχιστον 20 λεπτά το φαγητό να βράσει και αφού έχει σχεδόν ψηθεί ρίχνουμε το φαγητό σε πυρέξ, προσθέτουμε το τυρί κομμένο σε μικρούς κύβους και ψήνουμε το φαγητό στους 200 βαθμούς περίπου για 20 λεπτά ακόμα μέχρις ότου λιώσει το τυρί και βράσει ικανοποιητικά το κρέας.