Υλικά
Εκτέλεση Βάζουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι σε ένα μπολ και ανακατεύουμε να γίνουν ένα μείγμα και προσθέτουμε τη μαργαρίνη. Ανακατεύουμε με το χέρι μας και προσθέτουμε τη φέτα θρυμματισμένη, το ζαμπόν ή το αλλαντικό της επιλογής ψιλοκομμένο και το γάλα. Μόλις έχουμε μια απαλή ζύμη την απλώνουμε σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια και κόβουμε με κουπ πάτ. Σε ένα ταψάκι στρώνουμε χαρτί ψησίματος ή λαδόκολλα και βάζουμε τα τυροπιτάκια. Αλείφουμε με το αυγό ή το γάλα και τα βάζουμε να ψηθούν στους 190 βαθμούς για 15 με 20 λεπτά ώσπου να πάρουν ελαφρώς χρυσό χρώμα. Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr