Υλικά
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1/2 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1/8 κ. γλ. νιφάδες κόκκινου πιπεριού
- 1 συσκευασία μανιτάρια Πορτομπέλο ψιλοκομμένα
- 1/4 φλ. τσαγιού κρασί
- 1/4 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
- 4 φλ. τσαγιού φύλλα ρόκας
- 1/8 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε μία κατσαρόλα ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
- Προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρετε για περίπου 5 λεπτά.
- Ρίξτε στην κατσαρόλα τα μανιτάρια και τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού και μαγειρέψτε μέχρι τα μανιτάρια να χάσουν όλα τα υγρά τους.
- Προσθέστε το κρασί και το ζωμό κοτόπουλου και σιγοβράστε μέχρι να μειωθεί το υγρό στη μισή ποσότητα.
- Ρίξτε και τη ρόκα και μαγειρέψτε τη μέχρι να μαραθεί, για περίπου ένα λεπτό.
- Ραντίστε με το μαύρο πιπέρι και σερβίρετε αμέσως.