Υλικά
- 1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κολοκυθάκι
- 1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένη ντομάτα
- 1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 1/3 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
- 3/4 φλ. τσαγιού γάλα ελαφρύ
- 2 αβγά
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
- 1/4 κ. γλ. πιπέρι
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Λιπάνετε ελαφρώς την επιφάνεια ενός ταψιού.
- Τοποθετήστε ομοιόμορφα τα κολοκυθάκια, την ντομάτα και το κρεμμύδι στη βάση του ταψιού.
- Ανακατέψτε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ μέχρι να ομοιογενοποιηθούν.
- Ρίξτε το μείγμα στο ταψί, πάνω από τα κολοκυθάκια.
- Ψήστε για περίπου 35 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο.
- Αφήστε να κρυώσει για τουλάχιστον 10 λεπτά πριν κόψετε την πίτα.